Minggu, 01 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Kahanan - Wawa Afriesca Campursari Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am F G F Am G Am

Am F
Kahananku iki yen tak umpamakne
G F G
Koyo cahyaning mbulan kang kalingan mego
Am Em
Peteng koyo aneng luweng
F Am
Suwung sepi tan ono
G F G
Kang biso angluwari panandanging ati

int : Am G

*)
Am F
Jerit tangis atiku..tetes luh ing pipiku
G F G
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Am Em
Ibarat kembang kang layu
F Am
Tanpo kumbang asmoro
G F G
Aku kang kebacot tresno kok tinggal lungo

MusiK : Em F Am
Am Em F Am
chords Kahanan - Wawa Afriesca Campursari lyrics F..G..
Am F G, F-G-F-Am
Am..F Am (2x)

Reff:
Am
nglangut ing wanci wengi
E
yen rino atiku nelongso
G
putus talining janji
F E
kowe ninggal kembang tresno
Am
loro laraning ati
E
nadyan loro aku nerimo
G cord kord chord Kahanan - Wawa Afriesca Campursari kunci gitar
sliramu cidro janji
F E
tego ninggal aku lungo..

Int : Am F Am

Am
tak lilakke lungamu
E
nadyan abot jroning rasoku
G
tipis rondeng atiku
F E
kesayat welas tresnomu
Am
nadyan adoh dunungmu
E
ojo nganti nglaleke aku
G
kenangan lan sliramu
F E
dadi memanik ing kalbu

#)
Am F
umpamane..Kowe bali...
G lirik terjemahan arti indonesia Kahanan - Wawa Afriesca Campursari download mp3 F
nambani laraning… ati dhek semono
Am F
tak enteni...kowe bali..
G
bebarengan nyambung
F Am
tresno dhek semono...hmmm..

int : Am G

==kembali ke : *)

MusiK : Em F Am
Am Em F Am
F..G..
Am F G, F-G-F-Am
Am..F Am (2x)

==kembali ke : Reff, #)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar